coinbase 20210414135453

Coinbase, una de les plataformes més grans d'intercanvi de criptodivises dels Estats Units, ha anunciat que deshabilitarà breument els retirs i dipòsits d'ethereum (ETH) quan la cadena de blocs passi a ser proof-of-stake (PoS) des de proof-of-work (PoW), segons fonts de Zy Crypto.

Els desenvolupadors han formalitzat un calendari per a la transició de la xarxa a PoS al proper mes, un moviment que pretén fer que l'ethereum sigui més escalable i eficient energèticament. Després de la fusió, ethereum es podria considerar una criptodivisa respectuosa amb el medi ambient, ja que s'espera que la seva despesa energètica es redueixi un 99%.

Per això les empreses centrades en les criptomonedes estan anunciant que els inversors han d'esperar durant la important actualització tecnològica.

Coinbase aturarà temporalment els retiraments i dipòsits d'ETH i ERC-20 després d'anunciar-ho dimarts, indicant que la pausa era una mesura de precaució i afegint que el temps d'inactivitat li permetria "assegurar que la transició ha estat reflectida amb èxit pels nostres sistemes" .

La plataforma d'intercanvi de criptodivises va assenyalar que en cas que l'actual xarxa principal d'ethereum de prova de treball es fusioni amb èxit amb el sistema PoS de Beacon Chain, els usuaris de Coinbase Wallet no se'n veurien afectats, ja que la cartera és autocustodiada.

Coinbase va explicar, a més, que ETH i ERC-20 seguiran sent negociables a la plataforma. Això significa que els clients que tinguin aquestes criptomonedes les podran seguir intercanviant per altres criptodivises durant La Fusión, que s'espera que entri en funcionament al voltant del 15 o 16 de setembre, si tot va segons el previst.

Noticias relacionadas

contador