novogratzcbgrande

Galaxy Digital Holdings ha anunciat que ha posat fi a un acord proposat de 1.200 milions de dòlars en accions i efectiu per adquirir el negoci d'actius digitals i el proveïdor de serveis financers Bitgo. La nota de Galaxy, coneguda aquest dilluns, detalla que l'acord s'ha abandonat pel fet que Bitgo "no va entregar" documents financers específics, segons ha recollit Bitcoin.com.

"Galaxy va exercir el seu dret a acabar el seu acord d'adquisició prèviament anunciat amb Bitgo després que Bitgo no lliurés, abans del 31 de juliol del 2022, estats financers auditats per al 2021 que compleixin els requisits del nostre acord", va detallar la plataforma de gestió d'inversions. Per això "no s'ha de pagar cap tarifa de terminació en relació amb l'adquisició", ha afegit.

Durant l'anunci, el CEO de Galaxy Digital, Mike Novogratz, va assenyalar que la companyia està posicionada per a l'èxit. "Galaxy continua posicionada per a l'èxit i per aprofitar les oportunitats estratègiques de creixement sostenible".

A més, la plataforma d'inversions de Novogratz va assenyalar que encara té previst cotitzar al Nasdaq després de la finalització d'una revisió de la Comissió de Valors i Borsa (SEC per les sigles en anglès).

"Com es va anunciar anteriorment, Galaxy té la intenció de completar la reorganització per convertir-se en una empresa amb seu a Delaware i, posteriorment, cotitzar al Nasdaq, una vegada finalitzada la revisió de la SEC i subjecte a l'aprovació de la borsa d'aquesta cotització", va expressar Galaxy.

contador