ethereumcb1

La xarxa de lliurament de continguts i la companyia de protecció DDOS Cloudflare ha anunciat el seu suport a la fusió d'Ethereum i les xarxes de prova Sepolia i Goerli a les passarel·les d'Ethereum. El suport del gegant de la infraestructura d'Internet Cloudflare a 'La Fusió' és crucial, ja que permet als usuaris i dispositius accedir a la xarxa Ethereum.

Cloudflare és la principal empresa d'infraestructura d'Internet amb una quota de mercat del 80%. La majoria de les plataformes de criptomonedes, incloent-hi FTX, KuCoin, Kraken, Coinbase, WazirX, eToro, CoinMarketCap, Coingecko, Nexo i altres, depenen de Cloudflare per connectar-se a Internet.

El 13 de setembre, Cloudflare va anunciar el suport a la fusió d'Ethereum. A més, la passarel·la Ethereum de Cloudflare ara suportarà les xarxes de prova Sepolia i Goerli. Els usuaris poden utilitzar les xarxes de prova de 'La Fusió' per provar i desenvolupar aplicacions descentralitzades (DApps), així com provar actualitzacions a la xarxa.

El suport a les xarxes de prova per part de Cloudflare garantirà la fiabilitat, viabilitat i seguretat en la implementació dels canvis abans de desplegar-los a la xarxa principal d'Ethereum.

Noticias relacionadas

contador