cardano1

Importants pujades del 10% aquest dilluns per al cardano (ADA), el token de la xarxa homònima que ha superat Ethereum en volum de transaccions. L'última setmana, l'auge d'aquesta altcoin, la cinquena per capitalització de mercat, és del 30%.

Les dues criptomonedes rivals van a la par pel que fa al volum de transaccions ajustat. En particular, els usuaris de cardano només van pagar 66.058 dòlars en taxes de transacció durant les darreres 24 hores, en comparació amb els 44,74 milions de dòlars d'ethereum.

La setmana passada, cardano (ADA) també va guanyar una enquesta publicada pel fundador d'ethereum, Vitalik Buterin, en què es preguntava quina alternativa de l'ether -la unitat nativa de la xarxa Ethereum- podria acabar convertint-se en la criptodivisa dominant del món el 2035.

Així mateix, la darrera notícia relacionada amb l'ADA es refereix a l'anunci oficial del llançament de Pavia, el projecte de metavers i jocs de tokens no fungibles (NFT) de cardano, mitjançant un comunicat de premsa d'àmplia difusió titulat: El metavers arriba a la cadena de blocs del cardano.

Des del punt de vista de l'anàlisi tècnica, el cardano ha superat el llindar psicològic dels 1,50 dòlars aquest dilluns, per la qual cosa sembla adreçar-se al màxim del 27 de desembre a 1,5910 dòlars i la resistència psicològica dels 1,60 dòlars.

Noticias relacionadas

contador