cardano

Jornada de caigudes per a les altcoins, amb el cardano (ADA) encara al centre d'atenció, ja que l'operativa del token de la cadena de blocs homònima s'ha tornat baixista després dels seus grans guanys de les últimes sessions, que van arribar a pujar a un 40% en el termini duna setmana. L'ethereum intenta aguantar per sobre dels 3.000 dòlars, mentre que el dogecoin, shiba inu i la resta de divises digitals més populars es tenyeixen de vermell. La capitalització total del mercat és d'1,97 bilions de dòlars.

L'ADA cau un 10% aquest dimecres, en la caiguda més gran diària des de finals d'octubre, fins al voltant dels 1,40 dòlars, després d'haver deixat un màxim als 1,63 dòlars el 18 de gener, segons CoinMarketCap, abans de fer la volta i caure en barrina.

El moviment a la baixa va fer que la capitalització de mercat de cardano baixés fins als 47.000 milions de dòlars, xifra que equival al 2,42% del valor total del mercat de les criptodivises. Al punt més alt, la capitalització de cardano era de 94.800 milions de dòlars.

Quant a la resta de monedes alternatives al bitcoin, l'ether, la moneda vinculada a la cadena de blocs d'ethereum i la segona criptodivisa més gran, es va desplomar més d'un 2% fins als 3.100 dòlars. D'altra banda, el preu del dogecoin també retrocedeix fins als 0,16 dòlars, mentre que shiba inu perd més d'un 3% fins als 0,000028 dòlars. De la mateixa manera, la binance coin va baixar un 1,5%.

"La tendència diària de l'ETH està recorrent un patró de canal ascendent. No obstant això, una ruptura a la baixa d'aquest patró podria veure un cicle baixista per a l'ethereum amb el suport immediat següent als 2.730 dòlars. Mentrestant, Opensea, el mercat d'NFT més popular, va adquirir el fabricant de carteres d'Ethereum Dharma Labs, un moviment estratègic per fer créixer encara més el mercat d'NFT”, indica Siddharth Menon, director d'operacions de WazirX.

El rendiment d'altres criptomonedes va ser mixt, ja que el ripple, la polkadot, el tether, el litecoin i el dogecoin es van desplomar durant les últimes 24 hores, mentre que els preus de la solana, el LUNA (Terra) i l'stellar es van negociar amb guanys. Mentrestant, la capitalització del mercat global de criptodivises cau fins als 1,97 bilions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador