ethereum 1024x575

Yuga Labs, el fabricant de criptovalors no fungibles (NFT per les sigles en anglès) de Bored Apes, es va disculpar després que la venda del seu metavers va fer que la cadena de blocs d'Ethereum col·lapsés.

L'empresa va començar a vendre terrenys per al seu joc del metavers, Otherside, utilitzant ApeCoin (que es va llançar recentment a la plataforma d'eToro). La demanda va ser tan gran que les primeres hores es van vendre unes 55.000 parcel·les.

De fet, la demanda va ser tan increïble que va aclaparar la cadena de blocs Ethereum en què es basa ApeCoin, la qual cosa no és cosa menor. Les transaccions dels NFT es van tornar tan frenètiques que les tarifes van rondar als 3.300 dòlars en un moment, amb gairebé 100 milions a les tarifes d'Ethereum generades.

L'episodi ressalta la importància de per què la tecnologia del metavers i els NFT segueixen sent rellevants i la demanda encara existeix. El mercat ha estat feble aquest any després d'un embriagador 2021, però això es deu en gran mesura a les preocupacions més profundes dels inversors que estan afectant els actius tradicionals de la mateixa manera.

"La demanda (i, en conseqüència, els diners) existeixen per a aquests actius, però a mesura que els mercats s'agiten, és clar que molts inversors estan esperant les oportunitats adequades. La venda de Yuga Labs no hauria anat com ho va fer d'una altra manera", analitza Simon Peters, d'eToro.

Noticias relacionadas

contador