ethereumcbbitcoin

Més caigudes en les criptomonedes després de les reculades experimentades aquest dijous al mercat. El bitcoin cau per sobre del 0,8% aquest divendres i perd els 21.500 dòlars, mentre que l'ethereum es deixa al voltant d'un 3% i se situa als 1.650 dòlars. Des del començament d'any, les dues criptes han perdut més de la meitat del seu valor.

  • 63.972,70$
  • 2,44%
  • 3.056,13$
  • 1,67%

Els experts creuen que el “sentiment està canviant” al mercat de les criptomonedes, com bé indica Naeem Aslam, analista en cap de mercats a AvaTrade, que subratlla que aquesta setmana els preus del bitcoin no s'han mogut en cap direcció clara “encara que una petita inclinació baixista roman”. "El rang de preus ha estat immensament estret i no hi ha dubte que la capitulació s'acosta per al bitcoin", afirma.

“Si ens fixem en la tendència actual, aleshores les probabilitats són fortes que el proper moviment és probable que sigui la baixa i això significa que el preu podria caure fins al nivell dels 15.000 dòlars”, explica aquest expert. Per contra, “si els alcistes prenen el control de l'acció del preu, i es produeix una ruptura a l'alça, aleshores el preu del bitcoin podria arribar fàcilment als 32.000 dòlars”.

Aquest analista assenyala cap al discurs que Jerome Powell, president de la Reserva Federal (Fed), que es farà aquest divendres al Simposi Econòmic de Jackson Hole com un possible punt d'inflexió per a les criptos. “Recordeu que, igual que l'or, el bitcoin també es considera una cobertura contra la inflació i aquest element segueix recolzant el preu del bitcoin”, apunta, alhora que avisa: “La forta correlació amb la política monetària de la Fed també importa molt i qualsevol missatge 'falcó' de la Fed és probable que faci malbé els preus de bitcoin”.

Durant els últims dies, la postura més dura de la Reserva Federal ha impulsat una forta caiguda a les criptomonedes. En aquest sentit, s'espera que Powell mantingui el to dur aquesta tarda, cosa que podria aprofundir en aquests descensos.

Pel que fa a l'ethereum, “totes les mirades romanen posades en un esdeveniment i només un esdeveniment”, subratlla Aslam: The Merge (La Fusió). Aquests dies s'ha conegut que la Fundació Ethereum quadruplicarà les recompenses que pagarà als hackers amistosos que descobreixin errors en el codi de la seva tan anunciada actualització de programari 'The Merge' (La Fusió), fins a arribar a un milió de dòlars.

Fins ara, el programa de recompenses per fallades oferia pagaments de fins a 250.000 dòlars i un lloc a la taula de classificació als hackers que descobrissin errors crítics. Els imports de les recompenses s'estan augmentant per reduir la possibilitat que sorgeixi un problema crític durant la Fusió.

"Hi ha alguns informes que els desenvolupadors han trobat alguna fallada important que estan tractant de solucionar", indica Aslam. “Mentre 'The Merge' sigui exitosa, podríem veure que els preus es mouen a l'alça”, sentencia.

Noticias relacionadas

contador