ep amc theatres
AMC THEATRES - Archivo

Les accions de la cadena de cinemes AMC Entertainment van viure una nova jornada de volatilitat i moviments bruscos aquest dijous, per acabar tancant amb una baixada del 18%, després de completar una altra oferta d'accions, recaptant 587.400.000 de dòlars en capital addicional.

  • 11,85$
  • 2,69%

AMC ha aprofitat la forta pujada de la seva cotització de les últimes jornades per realitzar dues emissions d'accions en tres dies. En anunciar l'última emissió, la companyia va dir que no sap quant durarà la ratxa i va advertir als inversors dels riscos que comportava.

"Aquests preus no duraran per sempre, així que per què no aprofitar aquesta oportunitat per apuntalar el seu balanç i recaptar una mica d'efectiu", afirma Dennis Dick, operador de Bright Trading LLC, en declaracions a Reuters.

Les accions de la cadena de cinemes, amb més del 80% de la seva base accionarial composta per minoristes, van tancar finalment ahir als 51,34 dòlars. El preu de l'acció gairebé es va duplicar dimecres, fins a un rècord de 62,55 dòlars, gràcies en part a una onada de compres d'inversors minoristes.

Aquesta situació recorda als enormes guanys que va obtenir GameStop a principis d'any, quan els operadors van comprar massivament títols del minorista de videojocs, apostant contra els fons de cobertura que hi tenien posicions baixistes.

contador