general 2 criptodivisas portada

Segons apunta un informe recent del Financial Times, el fundador de Celsius Network, Alex Mashinsky, havia apartat la gran quantitat de 10 milions de dòlars de la plataforma per pagar impostos amb poca anterioritat abans que el prestador de criptodivises congelés els comptes dels seus clients, cosa que va originar una gran commoció al mercat.

Aquesta manifestació condemnatòria posarà una pressió més gran sobre Mashinsky, una de les personalitats més influents de la criptodivisa que ha experimentat una gran caiguda en desgràcia durant els últims mesos, informa UToday.

La pregunta que continua sent present és si el fundador de Celsius era conscient que els clients del criptoprestamista tindrien els seus fons bloquejats a la plataforma.

Així mateix, un dels seus portaveus confirma que té 44 milions de dòlars més congelats a la plataforma.

Sembla que Celsius és una de les principals víctimes de la caiguda de mercat que va tenir lloc al juny, els reguladors de Vermont van suggerir de manera recent que l'empresa podria haver estat mentint al sector sobre l'estat de les seves finances durant molt de temps. Tot i que Mashinsky assegurava que l'empresa era rendible l'any passat, el seu estat financer era molt dolent, sense que els inversors de la companyia en fossin coneixedors.

Com informa UToday, el preu del criptovalor CEL va patir un altre cop a la setmana passada després d'afirmar Mashinsky que deixava de ser el director general de l'empresa assetjada.

Noticias relacionadas

contador