ep el fundador de mundocrypto mani thawani
MUNDOCRYPTO

Metaverse Day, el polèmic esdeveniment de criptomonedes organitzat per Mundo Crypto aquest dissabte passat a Madrid va congregar 7.000 persones al WiZink Center per conèixer les últimes novetats i tendències d'aquest camp.

Després de l'alerta llançada per la CNMV, que incloïa l'organització a la llista “gris” del supervisor, o la denúncia de Facua davant Consum per la manca de transparència al voltant del preu de l'entrada i despeses de gestió, Mundo Crypto va voler curar-se en salut. La companyia va cobrir la gegantina pantalla instal·lada al recinte per donar un avís: ells només volen promoure el coneixement del metavers “i en cap cas oferir o cridar l'atenció sobre criptoactius com a objecte d'inversió”.

“Estem molt feliços d'haver organitzat el dia de tota la comunitat de criptomonedes. El nostre deure és que cadascuna de les persones presents n'hagi sortit beneficiat i que tot el món 'cripto' surti guanyant després d'aquest dia com a indústria”, va assenyalar Mani Thawani, fundador de Mundo Crypto i encarregat de liderar l'esdeveniment, tant en persona com a través del seu avatar al metavers.

Thawani avisava que l'esdeveniment seria “blanc” i de clar perfil “educatiu”, cosa que semblava complir-se. Exceptuant l'ambient que recordava més una discoteca i algun sorteig (es van rifar diversos ethers i un bitcoin) o el regal ocasional de diners, així va ser. La cita va ser una successió de ponències, algunes en anglès, encapçalades per diversos membres de la comunitat de criptomonedes i altres economistes, com Daniel Lacalle o Juan Ramón Rallo.

El Salvador, primer país del món a adoptar el bitcoin com a moneda de curs legal, també va comptar amb el seu espai. Tres diputats del país centre americà i Dania González, presidenta de la Comissió Financera, van descriure com és el país després de l'adopció, així com la primera llei per regular l'ús de criptoactius. "El Salvador té les portes obertes per a tothom i som el país més segur d'Amèrica Llatina", van assenyalar.

Així mateix, malgrat que Thawani va anunciar que aconseguirien un rècord Guinness a l'esdeveniment, el de persones connectades de forma simultània al metavers, una fallada al wifi va tirar per terra les aspiracions de l'inversor canari. Finalment, la trencadora experiència anunciada per Mundo Crypto es va limitar a un vídeo 2D de l'avatar virtual de Thawani amb gràfics de videojoc noventer i la seva pròpia interpretació de Thriller de Michael Jackson.

Noticias relacionadas

contador