rojo caida bitcoin
© Alberto Sánchez

El bitcoin segueix estant en boca de tots i a la cartera d'uns quants. L'últim a referir-se a la reina de les monedes digitals ha estat Dan Morehead, conseller delegat de la gestora Pantera Capital.

Morehead adverteix en declaracions recollides pels companys de MarketWatch que el "comprar el rumor i vendre amb la notícia" es pot produir si la SEC, l'equivalent a la CNMV dels EUA, aprova un ETF de futurs del bitcoin.

"Que algú em recordi el dia anterior al que la SEC faci això, pot ser que retiri part dels meus apostes (en el bitcoin)", ha anticipat Morehead en una nota a clients.

Per dur a terme aquesta afirmació, aquest gestor es recolza en dos fets. D'una banda, que un any abans aproximadament que CME llistés els futurs del bitcoin al desembre de 2017, la cripto es va disparar un 2.440%. Abans que Coinbase fes el mateix, es va revalorar un altre 822%.

No obstant això, el bitcoin va registrar certes caigudes just després de tots dos esdeveniments, tal com recorda Morehead. Això sí, conforme al fet que cripto es torni més 'institucional', la volatilitat de l'actiu s'hauria de moderar, reconeix el gestor.

Noticias relacionadas

contador