vacunacbcanc111

Les infeccions per Covid-19 s'han duplicat a la província xinesa de Fujian, segons han informat les autoritats aquest dimarts, de manera que s'han implantat ràpidament mesures, les quals inclouen restriccions per viatjar per tal de frenar l'expansió del virus.

La Comissió Nacional de Salut ha informat de 59 nous casos de Covid-19 a Fujian aquest 13 de setembre.

En només quatre dies, un total de 102 comunitats locals s'han vist afectades per infeccions de Covid-19 de la nova variant delta a tres ciutats de Fujian, com ha recollit Reuters, incloent-hi Xiamen, una ciutat turística amb una població de cinc milions.

El brot de Fujian va començar a Putian, una ciutat de 3,2 milions d'habitants, amb el primer cas constatat el 10 de setembre. Les proves realitzades sobre alguns dels infectats a Putian van mostrar que els pacients havien contret la variant delta, segons ha informat Reuters.

El virus ha continuat expandint-se cap al sud fins a Xiamen, ciutat que ha informat de 32 nous casos de coronavirus el 13 de setembre.

Xiamen ha tancat zones de major risc de propagació de virus, com són classes en escoles bressol, escoles i instituts i llocs públics d'oci com cinemes, gimnasos i bars. També han demanat als seus residents que no marxin de la ciutat llevat que sigui indispensable.

D'acord amb les dades de Variflight, al voltant del 60% de vols des de i cap a Xiamen han estat cancel·lats el passat dimarts.

Tant Putian com Xiamen han començat a realitzar proves de Covid-19 des d'aquest dimarts.

"Una onada rere l'altra. Sembla la nova normalitat", ha dit un banquer de Xiamen a l'agència.

Noticias relacionadas

contador