trump-dit-qu-il-pense-revoir-prochainement-kim-jong-un

El líder de Corea del Nord, Kim Jong Un, ha insistit aquest diumenge en la necessitat d'emprendre "mesures ofensives" per a garantir "plenament la sobirania i la seguretat" de Corea del Nord durant la cinquena sessió plenària del comitè central del Partit del Treball.

Així mateix, durant aquesta segona reunió del comitè central del partit, ha traslladat als alts càrrecs del mateix les qüestions pendents del país en matèria d'afers exteriors, indústria d'armes i municions i les Forces Armades, segons ha informat l'agència estatal de notícies de Corea del Nord, KCNA.

La sessió plenària del Partit del Treball de Corea, que continua encara, es produeix quan la data límit de cap d'any que Pyongyang va plantejar als Estats Units per a mantenir converses sobre desnuclearització s'acosta. De moment, aquestes estan interrompudes.

Les tensions entre els Estats Units i Corea del Nord s'han acrescut aquestes últimes setmanes. Pyongyang ha dut a terme una sèrie de proves d'armes i alguns experts diuen que l'estat solitari pot estar preparant-se per a una prova de míssils balístics intercontinentals que podria posar-lo novament en un camí de confrontació amb Washington.

Noticias relacionadas

contador