ep tres jovenes de rasgos asiaticos caminan por el distrito madrileno de usera protegiendo su rostro
Eduardo Parra - Europa Press

Els principals parquets del continent asiàtic han tancat la jornada amb pèrdues, amb el sentiment inversor desinflat per les paraules del president de la Reserva Federal dels EUA (Fed), Jerome Powell, que el país s'enfronta a la seva pitjor recessió des de la Segona Guerra Mundial. En el front de les dades macro, l'ocupació australiana ha caigut a l'abril.

Al Japó, el Nikkei 225 va baixar un 0,71% durant el comerç de la tarda, mentre que l'índex Topix també va perdre un 0,89%. El Kospi de Corea del Sud també va disminuir un 0,96%. Les accions de la Xina continental també van sofrir retallades, amb el compost de Xangai un 0,47% més baix, mentre que el compost de Shenzhen va caure 0,184%.

L'índex Hang Seng d'Hong Kong també ha caigut un 1,11%, encara que les accions del gegant tecnològic xinès Tencent van pujar un 1,63% després que l'empresa publiqués els seus guanys del primer trimestre, que van superar les expectatives.

Les accions a Austràlia també van acabar a la baixa, amb l'ASX200 caient un 0,88%.

En el front de les dades econòmiques, l'ocupació ajustada per temporada a Austràlia va caure en 594.300 persones a l'abril en comparació amb març, segons dades publicades per l'Oficina d'Estadístiques del país el dijous.

Noticias relacionadas

contador