ep archivo - ascensores de zardoya otis
ZARDOYA OTIS - Archivo

Grup Otis té la intenció de llançar una oferta publica d'adquisició (OPA) d'accions sobre el 49,99% de Zardoya Otis que no controla per 1.646 milions d'euros, a raó de 7 euros en efectiu per cada títol, xifra que suposa una prima del 30,8% respecte al tancament d'aquest dimecres.

  • 7,06€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S1
5.35
S2
7.25
R1
8.24
R2
8.24
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir-hi, almenys, tres punts de tangència o de suport. No ens val només dos punts de toc. Al cap i a la fi, es tracta d'una zona de resistència on el pendent és negativa i en la qual cada vegada que el preu la toca es produeix una descàrrega de paper. És a dir, l'oferta és superior a la demanda i per això els preus cauen.

Cosa que compleix amb escreix Zardoya Otis. És més, crida l'atenció com n'és d'impecable de la recta resistència, amb nombrosos punts de tangència des dels màxims històrics de 2007 (11,91), que passa just pels màxims de la sessió d'aquest dijous. El fet que el preu es col·loqui al voltant del preu de l'OPA vol dir que ara mateix el mercat no està estudiant la possibilitat d'una contraopa ni cap altre tipus d'operació. Però sí, no deixa de ser curiós (les casualitats no existeixen) que el preu s'hagi frenat just en plena directriu baixista.

zot230921
Gràfic setmanal de Zardoya Otis

Noticias relacionadas

contador