ep recurso de producto de viscofan
VISCOFAN - Archivo

Les caigudes de les últimes setmanes dels títols de Viscofan no deterioren gens ni mica la que és la tendència alcista de fons o primària.

  • 61,40€
  • 1,49%
Análisis Técnico
S2
64.35
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Vam parlar fa temps del potencial 'cap i espatlles' invertit d'implicacions alcistes dels títols de Viscofan. I sí, ja ho sé, aquest tipus de formacions quan millor funcionen és quan es produeixen després d'un important tram correctiu. Però els puc assegurar que també els he vist de continuïtat de tendència. És cert que no es donen amb freqüència, però que n'hi ha, n'hi ha. Independentment d'això, sàpiguen que als mercats tot és possible. No hi ha veritats absolutes i res no és infal·lible. Com deia un professor que vaig tenir, "en borsa dos més dos són aproximadament quatre".

En qualsevol cas, el que tenim és una caiguda que l'està acostant a l'important suport (abans resistència) dels 54 euros, una resistència que es va superar aleshores amb un interessant buit alcista setmanal que encara no s'ha emplenat avui dia, ni tan sols parcialment. Després, independentment que una caiguda cap a aquí pugui formar o no part d'un simple 'throw back' cap a la clavicular de la formació alcista, el que és evident és que estem parlant de l'existència d'un important suport en el nivell dels 53,90-54 euros. Si cal llançar-se a la piscina ha de ser aquí.

vis250920
Gráfico semanal de Viscofan

Noticias relacionadas

contador