ep la ciudad bbva edificio sede del banco la vela
Joaquin Corchero - Europa Press - Archivo

'The Wall Street Journal' (WSJ) va publicar aquest cap de setmana que el BBVA ha venut el seu negoci als EUA a PNC Financial per 9.700 milions d'euros.

  • 10,99€
  • 4,57%
Análisis Técnico
S2
3.815
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El BBVA ha tancat un acord amb PNC Financial Services Group per a la venda del 100% del capital social del seu filial BBVA USA, així com d'altres societats del grup BBVA als Estats Units amb activitats vinculades amb aquest negoci bancari. El preu ascendeix a 11.600 milions de dòlars americans (equivalent a 9.700 milions d'euros) i l'operació es pagarà enterament en efectiu.

Tècnicament, el títol ha obert deixant un imponent buit alcista diari que molt probablement acabarà sent setmanal en els 3,174 euros. Dit això, el que és realment important en aquest moment és que el preu ha emplenat, que no tancat, l'imponent buit baixista setmanal de març: els 3,815 euros. Per tancar-lo necessitarem que la cotització es col·loqui per damunt a preu de tancament del divendres, i seria el senyal de fortalesa més interessant que no haurem vist des de fa temps.

Noticias relacionadas

contador