ep archivo   letrero del grupo red electrica de espana en su sede de alcobendas
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Des de mitjans d'agost tenim els títols de Red Eléctrica atacant una vegada i una altra la zona de resistència que té als màxims històrics, concretament al nivell dels 17,80 euros.

  • 15,81€
  • -1,10%
Análisis Técnico
S1
15.46
S2
17.82
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Els títols de Red Eléctrica, dilatacions puntuals dels preus a part, estan xocant una i altra vegada amb la important zona de control que té als 17,70-17,80 euros. Aquest nivell de preus es correspon amb els anteriors màxims històrics de principis de 2020 als 17,73 euros, coincidint aproximadament amb els màxims recents d'agost i setembre als 17,80-17,82 euros. En qüestió de 10 cèntims, el preu s'està frenant-hi una i altra vegada. Tot suggereix que pot batre amb claredat en qualsevol moment, però cal la confirmació del moviment.

És a dir, necessitem un tancament setmanal amb comoditat per sobre dels 17,80 euros per donar per superada la zona de control i dir des d'aquest moment que el títol s'ha col·locat en pujada lliure absoluta, o el que és el mateix sense resistències de cap tipus. A més, aquest dijous tenim tancament de l'espelma mensual, cosa que vol dir que seria un bon moment perquè l'espelma tanqués clarament per sobre dels màxims històrics per d'aquesta manera activar un important senyal de fortalesa.

Noticias relacionadas

contador