ep archivo   letrero del grupo red electrica de espana en su sede de alcobendas
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Recentment, a mitjans d'agost vam comentar que els títols de Red Eléctrica semblaven llançats a atacar la important zona de resistència dels màxims històrics, els que va marcar al febrer de 2020 als 17,73 euros: els nivells prepandemia.

  • 15,94€
  • 1,21%
Análisis Técnico
S1
15.50
S2
17.80
R1
20
R2
20
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Dilatacions puntuals dels preus a part, la veritat és que es pot dir que Red Eléctrica no ha pogut finalment amb la zona de màxims històrics i això malgrat que durant la sessió del 19 d'aquest mes va tancar als 17,80 euros. Superant per la mínima els anteriors màxims històrics i des d'aquí està corregint (fase de reacció) part dels últims excessos. Una cosa que, d'altra banda, encaixa absolutament dins dels paràmetres normals.

És a dir, el títol no ha pogut durant el seu primer intent amb la zona de màxims històrics, però això no vol dir que no ho aconsegueixi en el següent intent. De fet, el probable és que tracti de desplegar un moviment lateral per escalfar motors i aconseguir-ho durant la següent ocasió. Ja veurem si finalment és capaç de batre la zona de control dels 17,80 euros en espelmes setmanals i en preus de tancament. En aquest cas s'activaria un important senyal de fortalesa en el valor a mitjà i llarg termini.

ree010921
Gràfic setmanal de Red Eléctrica

Noticias relacionadas

contador