ep archivo - sede de pharmamar
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

PharmaMar ha anunciat aquest dimarts que el seu soci, Specialised Therapeutics Àsia, ha rebut l'aprovació provisional de comercialització de Zepzelca (lurbinectedina) per part de l'Administració de Productes Terapèutics d'Austràlia (TGA, per les sigles en anglès) per al tractament de pacients amb càncer de pulmó microcític metastàtic.

  • 71,02€
  • -1,00%
Análisis Técnico
S1
66
S2
82.28
R1
101.34
R2
101.34
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Durant la primera sessió de setembre vam dir que PharmaMar era un valor d'allò més interessant per llançar-se a la piscina de cara a la recta final de l'any, sempre que el gran soport dels 66 euros no es perforés. Era una de les nostres tres apostes juntament amb Tesla i el bitcoin. I ho segueix sent. Estem parlant com de vital el suport dels 66 euros en nombres rodons és, que es correspon amb els mínims de desembre i origen de l'últim gran impuls alcista. De manera que hem dit una i altra vegada que l'equació rendibilitat-risc es feia òptima als diferents nivells de preu més propers possibles als mínims de desembre (66,26), amb ordre de prou pèrdues per sota dels 66 euros en preus del tancament. I el mínim de la correcció s'ha marcat als 68,50 euros.

Per si fos poc, a més, es pot dir que els mínims d'aquest estiu coincideixen amb la directriu alcista que uneix els mínims creixents des dels mínims d'octubre de 2018 als 10,32 euros. Podem afirmar sense cap tipus de dubtes que hi tenim una recta suport creixent (dinàmica) amb quatre punts de suport, per aquest motiu puguem dir sense cap mena de dubtes que tenim una directriu alcista de manual.

Noticias relacionadas

contador