ep archivo - sede de pharmamar
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

La companyia biotecnològica PharmaMar ha assenyalat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que no hi ha cap raó per explicar la seva caiguda borsària de les últimes jornades, que va ser especialment rellevant aquest dilluns, quan el valor es va enfonsar un 10%, fins a mínims des de l'abril del 2020.

  • 30,44€
  • 2,08%
Análisis Técnico
S1
57.50
S2
66.26
R1
68.50
R2
68.50
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Recentment, just abans que es confessés davant el mercat el valor, advertíem que seria bo que PharmaMar posés terra pel mig al més aviat possible i s'allunyés al més aviat possible dels importants suports que presentava a la cantonada: els mínims de desembre del 2020 i els mínims del mes d'agost passat.

I això és el que ha passat, ni més ni menys. El mercat és el mercat i no cal cercar el motiu pel qual una acció cau o puja amb força. La gran majoria dels moviments de les accions no tenen res al darrere. Tot i que a posteriori sempre és fàcil explicar/justificar tot tipus de moviments. És molt senzill. Els resultats, la competència, les recomanacions, els moviments sectorials, etcètera. Si busquem, segur que trobem qualsevol cosa que ho pugui justificar. Sense que aquesta en sigui la raó de debò.

I l'única raó per a aquesta caiguda, que no és poca cosa, és que s'han endut importants nivells de suport. Referències de control al qual hem estat fent referència des de fa molts mesos. I sobretot el suport dels mínims de desembre del 2020 als 66,26 euros: ara forta resistència. I no hi ha més volta de fulla. El següent suport el tenim a la zona dels aprox. 57,50 euros i, per sota, no s'observen suports rellevants. Però no hi ha dubte que, rebots a part, el mal ja està fet.

Noticias relacionadas

contador