ep el mapfre saliendo de newport en la edicion 2017-2018 de the ocean race
UGO FONOLLA/VOLVO OCEAN RACE - Archivo

El que tenim davant és una clara i àmplia formació de tornada d'implicacions a mitjà termini. Pauta en doble sòl que apunta, com a mínim, cap a nivells de preu propers als 2,30-2,40 euros. Amb el permís de la resistència intermèdia que presenta al buit baixista setmanal dels 2,17 euros.

  • 2,36€
  • 0,08%
Análisis Técnico
S2
1.96
R1
2.17
R2
2.17
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El doble sòl és un patró de canvi de tendència a l'alça que té forma de «W». Com el seu nom indica, la pauta està composta per dues valls (mínims) consecutius que són aproximadament iguals, amb un rebot moderat entre mitjanes. Posant de manifest un suport important. La figura ens mostra la intenció per part dels inversors de no deixar que el preu arribi a nous mínims i la determinació de posar fi a la tendència baixista prèvia.

L'objectiu de pujada de la figura de volta és el resultat de projectar a l'alça i des del punt de ruptura de la línia de coll l'altura de les dues valls, l'alçada del doble sòl. I es tracta sempre d'un objectiu de pujada mínim teòric. En el cas que ens ocupa els objectius se situen en el buit baixista setmanal dels 2,17 euros (finals de febrer de 2020) i la directriu baixista, que en aquest moment passa pels aprox. 2,35 euros.

Noticias relacionadas

contador