ep archivo   planta de cie automotive
CIE AUTOMOTIVE - Archivo

CIE Automotive s'està desplaçant lateralment des de novembre de l'exercici passat i ho fa dins d'un rang, en números rodons, comprès entre els 20 euros com a suport i els 26 euros com a resistència.

  • 25,70€
  • 0,98%
Análisis Técnico
S1
20.25
S2
22.88
R1
23.68
R2
23.68
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

No tenim encara figura de tornada del final de la fase correctiva dels darrers mesos (fase de reacció), però vam començar a veure certes coses que suggereixen que el risc d'importants caigudes addicionals és molt limitat. I ens referim als importants nivells de sobrevenda setmanals que llança l'oscil·lador de moment estocàstic. L'última vegada que vam tenir una lectura similar va ser al març de 2020, els mínims del pitjor moment de la pandèmia. I ja sabem el que va passar després.

Per tant, es pot dir que mentre el preu respecti el suport que presenta a l'últim mínim de reacció (20,76) i amb uns nivells de sobrevenda setmanals tan alts, hi ha la possibilitat que des d'aquí a poc a poc i amb les seves correccions contra tendència, aquest tracti de dirigir-se cap als màxims anuals als 26,20 euros.

Noticias relacionadas

contador