ep archivo   logo de bayer
BAYER - Archivo

Tot i les pujades dels últims mesos en el gegant farmacèutic alemany, d'acord amb tot el sector no ens enganyem, el valor segueix sent baixista a mitjà i llarg termini.

  • 26,33€
  • 0,32%
Análisis Técnico
S1
46.40
S2
62.50
R1
73.63
R2
73.63
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un canal baixista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça d'aquí a dos rectes paral·leles, però amb pendent negativa. La part superior del canal s'anomena zona de resistència i la part inferior, zona de suport. I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé tres a la zona de suport (la base del canal) i dues a la seva part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal.

L'operativa quan el preu està dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base i tancar-los a la part alta del canal (resistència). També podem obrir curts (posicions baixistes) a la part alta del canal amb objectiu de caiguda a la base. En aquest moment la part alta del canal passa pels aproximadament 62-62,50 euros. I per sobre tenim una altra resistència de major rellevància als 73,63 euros (màxims de juny). De la qual cosa es dedueix que mentre el preu continuï desplaçant-se dins del canal baixista, no tindrem res.

Noticias relacionadas

contador