ep primera pala reciclable de siemens gamesa
SIEMENS GAMESA

Siemens Gamesa no aixeca cap i des dels màxims de principis de mes, a diferència del conjunt del mercat, no para de degotejar a la baixa. Tant és així que des dels màxims de la primera sessió del març acumula una caiguda del 26%.

  • 18,05€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S2
21.13
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Les caigudes de les últimes setmanes en els títols de Siemens Gamesa són d'infart, fet que xoca frontalment amb l'important rebot que estan tenint les borses mundials en aquest període. Arribats a aquest punt tenim el valor coquetejant (massa) amb l'important suport que presenta al rang dels 15,40-15,55 euros: els mínims de gener, febrer i aquest dilluns. És a dir, tenim el valor a plena zona de suport.

I tot això té lloc dins d'un canal baixista de llibre, de manual, des dels màxims històrics de principis de 2021. Així, es pot dir que si hi ha un moment per llançar-se a la piscina en el valor és ara, en plena zona de suport. Amb una ordre de prou pèrdues en espelmes setmanals per sota dels 15,40 euros. És en aquest moment quan l'equació rendibilitat-risc es fa òptima per a 'trading' pel costat llarg o alcista. Si el suport esmentat es perforés, el normal és que aquest busqui de nou la base del canal baixista, ara als aprox. 14 euros.

sgre290322
Gràfic diari de Siemens Gamesa (SGRE)

Noticias relacionadas

contador