urbascb

La CNMV ha decidit suspendre cautelarment la negociació d’Urbas per una investigació judicial d'estafa i delicte societari.

  • 0,00€
  • -2,38%

Des d'aquí hem defensat una vegada i una altra el no invertir en 'rampoines' d'aquest tipus. No val la pena assumir tant risc. Són moltes les ocasions en les que comentem, principalment als consultoris, que no som amics d'invertir en aquest tipus de companyies. El simple fet que una acció (tant és la companyia de la qual es tracti) cotitzi als 0,017 euros hauria de ser motiu més que suficient com per espantar-nos. Que els preus siguin tan ridículs no és precisament un símptoma que la companyia passi per bons moments.

Dit això i en termes de curt termini, ja que l’estem analitzant tècnicament, les referències de control en aquest moment són dos: els 0,028 euros com a resistència i els mínims històrics (0,01) com a suport. Per sota dels 0,01 euros no es pot caure més, ja que és el mínim a què es pot negociar al mercat. I per sobre tenim aquests 0,028 euros. Només per sobre d'aquesta resistència, amb comoditat i amb volum, tindríem un important senyal de fortalesa en el títol. Però ni amb això un servidor invertiria en la companyia. Com m'agrada recordar-los al mercat es ve a comprar fortalesa i no a comprar debilitat.

Gràfic setmanal - Urbas

Noticias relacionadas

contador