• Aquesta signatura és un acord d'intencions on no s'han revelat
cienfuegos cuba
Corvair Owner/Flickr

Urbas Grup Financer ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) la signatura d'un acord d'intencions i cronograma d'actuacions per executar el gran projecte turístic i immobiliari a Cuba que comprèn la construcció d'hotels de luxe i camps de golf, entre d'altres instal·lacions, a la ciutat de Cienfuegos. Després de conèixer aquesta notícia, el seu valor ha pujat un 12% en borsa i la seva acció cotitza a 0,01 euros per acció.

  • 0,00€
  • -2,44%

Segons explica al fet rellevant, aquest tràmit és un pas previ a la realització de l'estudi de factibilitat i el pla de negoci de cara a la constitució de l'empresa mixta, fita que definirà la consolidació definitiva del projecte i l'inici de l'activitat de aquesta empresa mixta, que, segons el cronograma signat, es preveu que es pugui realitzar durant el mes d'abril de l'exercici 2018.

L'empresa va prendre per a això una participació del 30% de Caribbean Resort Cienfuegos, societat que ha ratificat l'acord d'intencions per desenvolupar el projecte amb Cubagolf, empresa del Ministeri de Turisme de Cuba. El 'macrocomplex' està projectat sobre una superfície d'entre 1.600 hectàrees de la península Rancho Luna-Pasacaballos. En concret, es planteja la construcció d'una marina esportiva, sis camps de golf, sis hotels de cinc estrelles, tres aparthotels, 1.500 viles i 3.000 apartaments.

Noticias relacionadas

contador