ep sedeunicajamalaga 20190110135902
UNICAJA
1,15€
  • 0,00€
  • 0,35%

Tot fa pensar que en qualsevol moment Unicaja atacarà l'únic suport que li queda: els mínims històrics que va marcar el març als 0,879 euros.

La veritat és que no hi ha molt que explicar d'un títol que es troba, després de les últimes caigudes, a les portes de marcar nous mínims de tots els temps. Encara que hem de reconèixer que Unicaja tampoc fa molt temps que es troba al mercat, ja que es va estrenar al parquet a finals de juny de 2017. Dit això i des del punt de vista de l'anàlisi tècnica seguim tenint impecables màxims i mínims decreixents, cosa que no és altra cosa que la definició més senzilla d'una tendència baixista.

A més, el títol cotitza molt a prop ja de l'únic suport que li queda: els mínims històrics que va marcar durant la sessió del 26 de març als 0,879 euros. I per sota es col·locaria, per enèsima vegada, en caiguda lliure absoluta. Per sobre, pel costat de les resistències, la més immediata la trobem en l'últim màxim decreixent (1,038), nivells bastant allunyats dels actuals.

unicaja280519
Gràfic diari d'Unicaja des de la seva sortida en borsa

Noticias relacionadas

contador