cbalemaniafabrica

DAX

18.489,24
  • 12,15
  • 0,07%

La sessió d'aquest dimecres va ser molt interessant ja que, a partir de les 16:00 hores, les borses recuperaven posicions amb força arran de les declaracions de Trump sobre els aranzels als cotxes.

És aviat per cantar victòria, però hem de reconèixer que les paraules de Donald Trump aquest dimecres a la tarda van ser les que van allunyar 'índex alemany de la zona de perill: la base del canal alcista. Des de finals de desembre fins avui podem veure l'impecable canal alcista pel qual s'està desplaçant el preu i ja sabem que la base és per definició zona de suport. Tot i que no les tinc totes amb mi, ja que tenim un important buit alcista (sessió del 3 d'abril) als 11.755 punts. I sabem per experiència que la gran majoria d'aquest tipus de buits s'acaben omplint, almenys parcialment, abans de reprendre la tendència alcista, si és que finalment aquest fos el costat correcte.

En resum, sens dubte que m'agrada el nivell de preus des del qual ha rebotat, però també és veritat que tenim una petita 'espasa de Dàmocles' al buit alcista abans esmentat.

dax160519
Gràfic diari del DAX 30

Noticias relacionadas

contador