1603994449 iphone 12

Els títols d'Apple s'estan desplaçant lateralment des d'agost de l'any passat dins d'un rang de preus que a poc a poc s'està estrenyent. Construint màxims decreixents i mínims creixents.

  • 165,00$
  • -1,22%
Análisis Técnico
S1
122.25
S2
137.07
R1
145.09
R2
145.09
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Els triangles simètrics solen donar-se amb freqüència al mig de les tendències, tant alcistes com baixistes. I el desenllaç sol ser a favor de la tendència prèvia. Es tracta d'un període de consolidació de mercat, previ a un brusc moviment. Generalment actua com un patró de continuació de la tendència prèvia en la qual el preu ens dibuixa màxims decreixents i mínims creixents.

Diversos estudis han demostrat que els triangles simètrics es resolen aclaparadorament en la direcció de la tendència general del mercat. Però com sempre m'agrada dir, hem d'esperar que sigui el preu el que ens digui el que vol fer i quan. Quan aquest trenca amb força el triangle, el normal és que assistim a un increment del volum. I la projecció de pujada o de caiguda serà, com a mínim, l'amplada del triangle des del punt de ruptura de la formació. En molts casos i abans de l'acceleració de la tendència solem assistir a moviments en forma de retirada temporal/retrocés temporal cap a les resistències/suports perforats.

En aquest moment els títols d'Apple estan traient el cap per sobre del triangle simètric. Cosa que, sens dubte, és un avís a navegants. La confirmació definitiva vindrà de la mà de la superació dels màxims d'abril als 137,07 dòlars. Per sobre, tindria el camí obert cap als màxims històrics amb una probabilitat molt alta de batre.

aapl230621
Gràfic setmanal d'Apple

Noticias relacionadas

contador