tesla-model-x-automobile-electrique
181,19$
  • 1,18$
  • 0,66%

Des dels màxims del passat mes de desembre (379,49) els títols de Tesla s'han deixat pel camí ni més ni menys que un 39%.

A la vista del gràfic mensual de la cotització de Tesla és fàcil entendre el motiu pel qual diem allò que si cal intentar-ho amb aquest títol ha de ser ara. Per què? Perquè els actuals mínims coincideixen amb la recta resistència (directriu baixista per allò de tenir tres punts de tangència) que unien els màxims decreixents de setembre de 2014, juliol de 2015 i abril de 2016. De manera que la prolongació d'aquesta zona de resistència passaria a actuar ara com a suport, i des d'aquí va rebotar l'abril de 2018 i pot ser que ho faci ara. Casualment la correcció s'ha frenat en sec aquí, donant-se a conèixer, a més, aquest dijous una important notícia per a la companyia com és una ampliació de capital per import de 2.000 milions de dòlars.

Amb tot, sabem com les gasta aquest títol per al bo i per al dolent. Així com les dificultats financeres per les quals està passant la companyia. Cosa que no treu que, tècnicament parlant, puguem afirmar que ara pot ser el moment de intentar-ho. Ja que la teoria més bàsica resa que als suports es compra, no es ven.tesla2030519

Gràfic mensual de Tesla des de juny de 2010

Atents també a aquestes potencials divergències alcistes que es poden acabar confirmant si el preu continua rebotant durant les properes sessions/setmanes.

tesla3030519
Gràfic setmanal de Tesla des d'abril de 2014

Noticias relacionadas

contador