ep coche de tesla cargando
TESLA - Archivo
184,76$
  • 3,57$
  • 1,97%

El 23 d'octubre va tenir lloc l'última publicació de resultats de la companyia i des de llavors el títol s'ha revalorat per sobre del 90%.

Análisis Técnico
S1
389.60
S2
500
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Des de l'última publicació de resultats dels títols de Tesla s'han revalorat per sobre del 90% i des que anunciés el seu últim producte (la cybertruck) el preu acumula una pujada propera al 40%. Tècnicament no hi ha molt a dir d'un títol que cotitza en màxims de tots els temps, o el que és el mateix es troba en pujada lliure des que saltés per sobre de la resistència (anteriors màxims), Als 389,61 dòlars. Aquest nivell és ara la primera zona de suport de veritat. A més, les importants pujades de les últimes sessions estan sent amb volums molt alts, COSA que sempre li dóna més fiabilitat al moviment en si.

Arribats a aquest moment, és una tasca impossible voler trobar-li un sostre a la pujada, ja que per definició no té resistències en tractar-se d'un valor en pujada lliure absoluta. I tampoc té sentit posar-se curt (baixista) en el títol perquè sí, pel simple fet que ha pujat molt. No oblidem que a la borsa l'únic que realment li interessa són les seves expectatives a futur, i no si ara està guanyant diners o perdent-ne. La història d'aquesta acció la coneix tothom i per això mateix no val res. Com m'agrada dir, el que tothom sap no val res en borsa. I si hi ha alguna cosa que m'ha demostrat l'experiència és que un valor pot pujar fins on vulgui, tot i que la lògica no convidi a pensar en tot el contrari. I si no, recordeu com de molt que han pujat i segueixen fent-ho, amb els seus ensurts intermedis (fases de reacció) títols com Apple o Amazon, entre d'altres. Tècnicament, i forçant molt, només cal parlar de la zona dels aprox. 500-510 dòlars, en aquest entorn, com una potencial zona de resistència dinàmica. Però res més.

És clar que en algun moment arribarà la correcció, ja que res puja pels segles dels segles. Però la pregunta del milió de dòlars és, des d'on? Des dels 500 dòlars? Des dels 600? Els 700? Ningú ho sap. El que no descarto és que quan aquesta es produeixi el preu pugui dirigir cap a la zona dels 389 dòlars (els anteriors màxims històrics), però aquesta vegada com a suport (retrocés temporal) per des d'aquí reestructurar-se de nou a l'alça a llarg termini.

tsla090120
Gràfic mensual de Tesla des de finals de 2010

Noticias relacionadas

contador