les etats unis lancent une enquete sur le systeme autopilot de tesla

Tesla cotitza a les portes de la important resistència que té als màxims d'abril als 780,79 dòlars. En teoria per sobre d'aquesta confirmaria figura de volta alcista que, amb les seves correccions contra tendència, hauria de projectar-lo molt per sobre dels màxims històrics.

  • 170,18$
  • 4,97%
Análisis Técnico
S1
648
S2
780,79
R1
900,40
R2
900,40
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Des de finals de juliol estem advertint de ciom n'és d'interessant el moment de Tesla, que es trobava 'surfejant' per sobre de l'"encreuament de la mort". I sense fer molt soroll i amb els seus alts i baixos, ja el tenim a prop de resistències clau: els màxims d'abril als 789,79 dòlars. En teoria per sobre d'aquest nivell confirmaria figura de volta alcista. Pauta que hauria de llançar-lo, fins i tot, per sobre dels màxims anuals i històrics als 900,40 dòlars. En realitat per sobre dels màxims històrics no hi ha res, i, per tant, pot pujar fins on vulgui. Simplement parlem dels 1.000 dòlars perquè en ocasions els números rodons i psicològics actuen com a suport/resistència segons sigui el cas. Però en realitat no és més que un nombre rodó i bonic. A més, es tracta d'un objectiu a mitjà termini.

Però anem a poc a poc, pas a pas. La sobrecompra diària i setmanal comença a ser molt alta i això pot fer que en qualsevol moment assistim a una correcció (fase de reacció) que serveixi per drenar/ajustar proporcionalment part de les pujades. En qualsevol cas, és evident que la superació dels màxims d'abril s'activaria un altre clar senyal de fortalesa en el títol i des d'aquest moment ja no hi ha res fins als màxims històrics. I ja sabem com les gasta aquest valor quan diu de pujar.

tsla140921
Evolució diaria de Tesla durant l'últim any

Noticias relacionadas

contador