ep archivo   la presidenta de banco santander ana botin durante la junta general de accionistas de
BANCO SANTANDER - Archivo

Segons com tracem la recta resistència dinàmica que uneix els màxims decreixents dels darrers anys obtenim una potencial i important zona de suport al rang dels 2,60-2,70 euros.

  • 4,60€
  • -3,10%
Análisis Técnico
S1
2.60
S2
3.055
R1
3.35
R2
3.35
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un retrocés temporal és un moviment per part del preu on aquest corregeix per comprovar la fortalesa del que és el nou nivell de suport, abans resistència, que s'ha superat recentment a l'alça. De manera que, un cop el preu cau i es demostra que no pot amb el nou suport, aquest sol tornar a reestructurar-se a l'alça. En resum, es pot dir que una retirada temporal és un rebot per després caure, mentre que un retrocés temporal consisteix a corregir per després continuar pujant.

I això és el que, a priori, sembla que tenim en els títols de Santander. Tres suports a l'antiga directriu baixista que durant dos anys va estar actuant com a resistència i ara ho està fent com a suport. És al rang dels 2,60-2,70 euros on es troba la potencial zona de suport que cal respectar sí o sí. Per dalt, pel costat de les resistències, tenim (com no pot ser altrament) el buit baixista de divendres (3,055) i per sobre els màxims de novembre als 3,35 euros.

san0112212
Gràfic setmanal de Santander des d'octubre de 2016

Noticias relacionadas

contador