ep archivo   la presidenta de banco santander ana botin en la conferencia internacional de banca
BANCO SANTANDER - Archivo

Rebots puntuals a part, els títols de Santander van perforar divendres passat l'important suport que presentava als mínims de juliol i de setembre als 2,83 euros. Ara resistència de molt curt termini.

  • 4,49€
  • 1,63%
Análisis Técnico
S2
2.84
R1
3.05
R2
3.05
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Aquest divendres els títols de Santander queien un 8%, sent el segon valor de l'IBEX que pitjor es comportava darrere de l'aerolínia IAG. I ho feia deixant-nos un imponent buit baixista, per definició important resistència, al nivell dels 3,055 euros. És a dir, mentre que aquest gap no es tanqui, o el que és el mateix s'anul·li, el biaix de trading serà baixista. El més normal és que assistim a un important rebot en qualsevol moment (fase de reacció) perquè les caigudes acumulades en molt poc temps són importants i la sobrevenda diària presenta lectures extremes.

Fins i tot el preu pot intentar emplenar parcialment l'important buit baixista de divendres, cosa que el portaria a nivells propers als 2,97 euros (50% del gap baixista). Amb tot, i després de marcar el preu un nou mínim decreixent en molts mesos, la veritat és que hi ha la possibilitat que aquest tracti de comprovar la fortalesa del nou suport, abans important resistència, que li conferia la directriu baixista: als aproximadament 2,60 euros. És a dir, una caiguda fins aquí encaixaria a la perfecció dins del que és un retrocés temporal a antics nivells de resistència.

san291121
Gràfic diari de Santander
contador