ep gamesa
GAMESA

Des dels mínims de la caiguda, als 9,05 euros, els títols de Siemens Gamesa han rebotat amb força. Això vol dir que es van acabar les caigudes?

  • 18,05€
  • 0,00%
  • 175,34€
  • 0,76%
  • 182,70 DKK
  • 3,37%

Setmanes / mesos enrere comentàvem la possibilitat que els títols de Siemens Gamesa acabessin buscant l'important suport dels 9 euros i origen de l'últim impuls alcista. El mínim de l'actual correcció s'ha marcat als 9,05 euros. Això vol dir que es van acabar les caigudes? En absolut. Només vol dir que tenim un nivell de preus des del qual pot rebotar-se, des del qual pot iniciar una lògica fase de reacció o d'ajust proporcional a les importants caigudes prèvies. Però això no treu que el potencial rebot el pugui llançar cap a nivells de preu propers als 12 euros, on presenta una important resistència (buit baixista) i fins i tot arribar a cotes més altes. Igual que en una tendència alcista necessitem correccions per seguir pujant en una fase baixista passa el contrari: necessitem rebots importants per continuar corregint.

Si finalment el suport dels 9,05 euros acaba sent el sòl definitiu de la correcció, només ho sabrem amb el temps. Però ara el que tenim és un rebot dins d'una impecable fase correctiva (màxims i mínims decreixents) i res més. Anem a veure fins on arriba el rebot i poc a poc anirem tenint més informació. Però ara mateix és aviat, perquè no hi ha figura de volta de cap tipus, tan sols un rebot dins d'un moviment correctiu, el 56%, des dels màxims anuals.

Gràfic diari de Siemens Gamesa

Noticias relacionadas

contador