jose-maria-alvarez-pallete-presidente-ejecutivo-telefonica
Telefónica

Al tancament de la sessió d'aquest dimecres, els títols de l'operadora marcaven nivells de preu no vistos des de l'estiu de 2012 (6,592 euros).

  • 4,09€
  • 0,00%

Si recordeu, setmanes enrere dèiem que la clau per deixar la porta oberta a la possibilitat que el títol intentés reestructurar-se a l'alça a mitjà termini passava per respectar sí o sí el suport que llavors presentava als 7,16 euros. Nivell de preu que es corresponia amb el tercer punt de suport o tangència d'una directriu alcista. I la veritat és que aquí va rebotar. Però finalment perforava aquest suport i fins avui. Per tant ara l'antiga directriu baixista, que passa pels 7,20 euros, és resistència.

A més, tenim a l'operadora intentant aferrar-se com 'un clau ardent’ als mínims del Brexit, als 6,66 euros. Intradia, es va perforar, però podem veure com els diners entren en el títol per intentar frenar les caigudes. Si finalment aquest nivell es perforés a la baixa amb comoditat i en preus de tancament, tindríem un preocupant senyal de debilitat addicional. I és que per sota ja no hi ha res fins als mínims de 2012, als 5,78 euros.

Gràfic diari de Telefónica

Noticias relacionadas

contador