ep jose maria alvarez-pallete presidente ejecutivotelefonica 20181129152902
TELEFÓNICA
4,01€
  • 0,05€
  • 1,21%

Des que l'operadora va deixar enrere el canal baixista, el preu, correccions puntuals a part, està recuperant posicions a marxes forçades. És, juntament amb Inditex, un dels principals motors de l'IBEX.

Des dels mínims que l'IBEX va marcar l'octubre hem comentat que els títols de Telefónica es mostraven més fort que el conjunt del mercat, ja que no acompanyava l'IBEX en els seus nous mínims anuals. I des de llavors, a poc a poc i sense fer gaire soroll, aquest ha anat recuperant posicions gairebé sense descans. I ja el tenim als 8 euros per acció.

On es troben les resistències en aquest moment? Són moltes les que tenim per davant i la primera d'elles on es troba ara, a la zona dels 8,03 euros (buit baixista de la sessió del 15 de maig). I per sobre tenim la zona dels 8,3-8,4 euros (els màxims d'abril i de gener). Però és que, a més, la zona dels 8,4 euros es correspon amb la projecció (amplada del canal baixista) mínima teòrica de pujada. Per tant i com a resum, podem dir que en el rang dels 8,3-8,5 euros conflueixen nombroses resistències. Amb tot, el més important és que tenim impecables mínims i màxims creixents des dels mínims de setembre.

Gràfic diari de Telefónica

Noticias relacionadas

contador