ep visualizacion del stand de telefonica en el metaverso para el mobile world congress
TELEFÓNICA

L'important rebot des dels mínims de març, del 17% en aquest moment, apropen els títols de l'operadora a la zona de resistència important que té als màxims anuals: els 4,4460 euros.

  • 4,25€
  • 0,66%
Análisis Técnico
S1
3.45
S2
4.50
R1
4.75
R2
4.75
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir, almenys, tres punts de tangència o de suport. No ens val només dos punts de toc. Al cap i a la fi, es tracta d'una zona de resistència on el pendent és negatiu i on cada vegada que el preu la toca es produeix una descàrrega de paper. És a dir, l'oferta és superior a la demanda, i per això els preus cauen. I això és el que tenim en els títols de Telefónica des dels màxims del 2015 (9,1245 euros).

De la directriu baixista principal n'hem parlat llarg i estès durant molt de temps, massa. Mantenint, com no pot ser d'una altra manera, el mateix speech. I per tant tornem al mateix missatge, a veure si és capaç de deixar enrere, per fi, la directriu baixista dels últims set anys. I sembla que ara pot ser bona. Per tant, veurem si d'una vegada per totes el preu és capaç de trencar amb força i amb comoditat, i si és en espelmes setmanals millor que millor, la zona dels 4,50 euros. Només així començarem a mirar els títols de l'operadora amb altres ulls.

tef290322
Gràfic setmanal de Telefónica des de finals de 2013

Noticias relacionadas

contador