ep jose maria alvarez-pallete presidente ejecutivotelefonica 20181129152902
TELEFÓNICA
4,15€
  • 0,03€
  • 0,78%

L'encreuament daurat és quan la MM50 diària (o mitjana mòbil simple diària de 50 sessions) creua a l'alça amb la MM200 diària. És exactament el contrari del que es coneix com a 'Death cross' (o creu de la mort).

Doncs bé, quan es dona aquest encreuament (a l'alça) s'entén que el subjacent en qüestió presenta una clara fortalesa, s'entreveu un canvi de tendència. Cosa que no vol dir que a curt termini no pugui donar-se una correcció de certa entitat a causa de la verticalitat de l'últim tram. Recordeu sempre que els preus als mercats es mouen sempre en dents de serra (acció-fase reacció).

Dit això, els títols de l'operadora segueixen comportant-se millor que el conjunt del mercat des que marqués mínims a finals de setembre. Des de llavors el preu està marcant sempre mínims i màxims creixents, que no és poca cosa tal com estan els mercats. A més, l'última correcció del preu l'ha portat a trobar suport a la MM200, abans resistència. De la qual cosa es dedueix que, correccions puntuals a part, cal esperar que el caire de trading en l'operadora segueixi sent alcista amb vista als pròxims mesos.

tef2180119
Gràfic diari de Telefónica des dels finals de 2016

Noticias relacionadas

contador