tecnicas reunidas portada

Divendres passat vam conèixer que la companyia s'anotava unes pèrdues netes de 164 milions d'euros durant els sis primers mesos d'aquest any, davant el benefici de 14,1 milions d'euros registrat durant el mateix període de 2020. A més, va anunciar que s'acollia al Fons de Suport a la Solvència d'Empreses Estratègiques de la SEPI.

  • 9,06€
  • -2,79%
Análisis Técnico
S2
9.77
R1
13.90
R2
13.90
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Després de la caiguda de divendres passat en els títols de Técnicas Reunidas, valor molt recomanat temps enrere per moltes gestores 'value', la volatilitat s'ha disparat. I aquesta ha vingut per quedar-se per una bona temporada. Hem de preparar-nos, doncs, per a les fortes batzegades en el títol tant a l'alça com a la baixa. El problema és que el biaix serà sempre més baixa que alcista. Tècnicament, ja no té suports importants fins als mínims històrics d'octubre de 2020 a la zona dels 6,50 euros.

O dit amb altres paraules, és aquí on té sentit intentar-ho a l'alça. És clar, sempre que no s'acabi perforant en preus de tancament la zona de mínims històrics. Val més que els mínims històrics aguantin, perquè en cas contrari se situaria en caiguda lliure absoluta i no hi ha major senyal de debilitat que aquest. Per sobre, pel costat de les resistències, tenim la primera a la zona dels aprox. 8-8,20 euros (50% del gran cos real negre de l'espelma de divendres) i el mateix buit baixista als 9,35 euros.

tre020921
Gràfic setmanal de Técnicas Reunidas

Noticias relacionadas

contador