ep archivo   talgo
TALGO - Archivo

Un buit baixista és un espai que deixa el preu que es produeix quan l'oferta és molt més alta que la demanda i per tant, quan el subjacent en qüestió comença a cotitzar, aquest ho fa molt per sota del preu del tancament de la sessió anterior.

  • 4,40€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S1
3.70
S2
5
R1
6
R2
6
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

I això és el que ens va deixar el preu al març de 2020, un imponent buit baixista setmanal al nivell dels 5 euros. En ser un buit setmanal vol dir que per tancar-lo el valor ha de col·locar-se en preus de tancament per sobre dels 5 euros un divendres. I el que podem veure és com durant l'últim rebot el preu no va arribar a tancar un divendres per sobre dels 5,0 euros. Va tancar just aquí, però no per sobre. De manera que els 5 euros segueixen actuant com a resistència. Anem a veure si en aquest ocasió, durant les properes setmanes, és capaç d'aconseguir-ho.

De la qual cosa es dedueix que de tancar el buit baixista setmanal dels 5 euros, tindrem un primer i important senyal de fortalesa en el títol no vist en bastant temps. I qui sap, però podria tractar-se de l'inici d'un nou impuls amb objectiu al següent buit baixista setmanal que presenta per sobre, just als 6 euros.

tlgo060821
Gràfic setmanal de Talgo

Noticias relacionadas

contador