trader-observa-atentamente-cotizacion-wall-street
5.533,90
  • -
  • -

El tancament de l'espelma setmanal pot ser definitiva en el sentit que o bé pot confirmar-nos el final de les caigudes o de l'inici d'un altre moviment correctiu important.

De moment, les importants pujades d'aquest dimarts a l'altre costat de l'Atlàntic encaixen absolutament dins dels paràmetres normals. Així que es pot dir que estem davant d'un simple retrocés temporal a la línia clavicular d'un 'cap i espatlles'. O el que és el mateix, en teoria des d'aquí haurien de tornar les caigudes. Però no ens enganyem, no tot és tan fàcil. No hi ha anàlisi/eina que sigui infal·lible. En qualsevol cas, el que és evident és que estem en plena zona de resistència, en la clavicular de la pauta correctiva, nivell que coincideix, a més, amb la directriu baixista que uneix els màxims decreixents des de principis de maig.

Dit això, d'antuvi els màxims i mínims decreixents segueixen aquí, cosa que vol dir que la fase correctiva no ha arribat al final. Anem a veure què ens depararà el tancament de l'espelma setmanal divendres que ve, ja que pot donar-nos molta més informació de la que ara mateix disposem.

spx050619
Gràfic diari de l'E-MINI S&P CONTINUOUS

Noticias relacionadas

contador