wall street
Alex Proimos ( https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en ) No changes made
37.775,38
  • -
  • -

L'índex cotitza còmodament per sobre de la resistència (línia clavicular) de la formació baixista: els 2.800 punts. Cosa que no vol dir que no pugui corregir, però seria com a conseqüència d'"una altra cosa".

Sempre que tenim l'oportunitat ens agrada recordar-nos que als mercats no hi ha res infal·lible, cap tipus d'eina o d'anàlisi ho és. Dit això, durant els últims dies hem fet referència en diverses ocasions al nivell dels 2.800 punts de l'S&P 500, abans com a suport i ara com a resistència. Aquest nivell era la línia clavicular d'un 'cap i espatlles' que està fallant. Cosa que no vol dir que l'índex no pugui seguir caient, ja que a dia d'avui els màxims i mínims decreixents hi són, intactes. El que vol dir és que si cau serà com a conseqüència d'una altra cosa, no fruit de la figura baixista que ja estaria sent invalidada. Tot i que no és menys cert que l'experiència també ens ha demostrat en moltes ocasions que quan fallen, acaben tornant a l'origen del moviment: en aquest cas als màxims anuals.

El que si que sabem també és que com més clara és la formació, més probabilitats hi ha que aquesta falli. Al cap i a la fi penseu que el que tothom veu, tothom sap, no val res en la borsa.

spx070619
Gràfic diari de l'E-MINI S&P des d'octubre

Noticias relacionadas

contador