ep archivo   recurso de solaria
SOLARIA - Archivo

Solaria és sempre un valor complicat tant a l'hora de pujar com a corregir. En aquest, les coses mai no són el que semblen. Quan sembla trencar a l'alça al final es gira a la baixa i vice versa.

  • 9,58€
  • -1,90%
Análisis Técnico
S2
18
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Solaria em recorda molt ArcelorMittal en el sentit que un mai no se'n pot refiar. Cap valor del mercat és fàcil, no ens enganyem, però aquests són especialment difícils. Són moltes les ocasions en què sembla atacar resistències amb una alta probabilitat d'èxit i a l'últim moment s'enfonsa. I a la inversa també passa.

Tècnicament, el valor ens ha deixat molt clar si és que quedava algun dubte que no està per la feina de superar la resistència dels 18 euros. Està xocant-se frontalment amb aquest nivell una vegada i una altra des de l'estiu passat. I el degoteig lent, però continu de les últimes setmanes ja l'acosta a l'important suport dels 13,30 euros: els mínims del martell del mes de setembre i mínims del 2021. De la qual cosa es dedueix que és vital, clau, que aquest suport aguanti sí o sí, si no volem emportar-nos més ensurts amb aquest valor.

slr080222
Gràfic diari de Solaria (SLR)

Noticias relacionadas

contador