ep parque de solaria
SOLARIA - Archivo

Ja tenim els títols de Solaria a les portes de la potencial zona de suport que li confereix la recta d'acceleració, en aquest cas directriu alcista, que uneix tots i cada un dels successius mínims creixents des de mitjans de 2016.

  • 9,57€
  • 0,68%
Análisis Técnico
S1
13.50
S2
16.76
R1
18.57
R2
18.57
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Se sol dir que a la borsa pensa en l'impensable i encertaràs. I això és el que dèiem a finals de gener quan deixàvem la porta oberta que el preu busqués la directriu alcista de llarg termini. I aquí és on tenim en aquest moment el títol, a les portes de la directriu alcista que uneix els successius mínims creixents des de mitjans de 2016. O sigui, cinc anys recolzant-se amb precisió màxima en aquesta recta d'acceleració. Diguem que aquesta directriu passa per la zona dels 13,50-14 euros, o el que és el mateix pot ser que en algun punt d'aquest rang de preus entri diners al mercat per donar suport a la valor. Ho anirem veient a poc a poc. O dit amb altres paraules, si cal llançar-se a la piscina en aquest títol ha de ser just en aquesta zona, a la directriu.

Per sobre, pel costat de les resistències, la més immediata la trobem en l'últim màxim decreixent (16,76) i que és des que va començar la correcció la successió de màxims i mínims decreixents és impecable, de llibre.

slr040621
Gràfic setmanal de Solaria

Noticias relacionadas

contador