ep archivo   planta fotovoltaica de iberdrola en cuenca
IBERDROLA - Archivo

Mancant conèixer el tancament de l'espelma setmanal aquest divendres, les sensacions sobre els títols de l'elèctrica no poden ser millors. L'estructura dels preus sembla donar forma a una clara figura d'implicacions alcistes.

  • 11,58€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S1
8.47
S2
10.69
R1
11.27
R2
11.27
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Primer de tot, què és un doble sòl? És un patró de canvi de tendència a l'alça que té forma de W. Com el seu nom indica, la pauta està composta per dues valls (mínims) consecutives que són aproximadament iguals, amb un rebot moderat entre elles. Posant de manifest un suport important. La figura ens mostra la intenció per part dels inversors de no deixar que el preu arribi a nous mínims i la determinació de posar fi a la tendència baixista prèvia. El triple sòl és una extensió d'aquest patró, on tenim tres mínims al mateix nivell de preus seguits per una ruptura per sobre de la resistència.

I això és el que tenim en Iberdrola en aquest moment. Una potencial formació que es confirmaria, si pot ser, amb un tancament amb comoditat (preferiblement en espelmes setmanals) per sobre dels màxims de gener (10,35). I des de moment, amb les seves correccions contra tendència o fases de reacció no descartarem una volta als màxims històrics als 11,90 euros amb una probabilitat alta de superar-los. A veure què ens ofereix el tancament de l'espelma setmanal perquè encara som a l'equador de la setmana...

ibe060422
Gràfic setmanal d'Iberdrola

Noticias relacionadas

contador