ep gamesa
GAMESA

Aquest dilluns els títols de Siemens Gamesa pujaven amb força, gairebé un 10%, i amb un important volum de contractació (més de set milions de títols).

  • 161,26$
  • 1,30%
  • 18,05€
  • 0,00%
  • 181,10 DKK
  • -2,42%

Si recordeu, cap a mitjans de setembre dèiem de la companyia fabricant d'aerogeneradors que no descartàvem una caiguda fins al important suport dels nou euros (llegiu-lo aquí). Doncs bé, els mínims de la caiguda s'han marcat als 9,05 euros i aquí ha començat el rebot. Responent al títol de l'article només podem dir que no ho sabem. Ningú no ho pot saber. Ara cal deixar que el preu ens digui què vol fer i fins a on arriba el rebot. Perquè figura de volta no tenim, i en cas que anem a tenir-la haurà de passar molt de temps encara. Malgrat el fort rebot d'aquest dimarts i tot i que encara podria rebotar molt més, la veritat és que els màxims i mínims decreixents des que comencés la fase correctiva segueixen aquí, intactes. I així no es puja.

Després, sí, tenim un sòl, però això no vol dir que la correcció hagi arribat al final perquè és aviat per saber-ho. La condició per ser optimistes en termes de mitjà termini passa per no construir un nou mínim decreixent, és a dir, de no perdre els mínims des d'on s'està iniciant el rebot (9,05). I mentrestant, correccions puntuals a part, la veritat és que no descartem que el preu escali noves cotes de cara a les pròximes setmanes. Així, les resistències més immediates les trobem als 10,65 euros i per sobre i de major rellevància, el buit baixista dels 12 euros. Tancar o el que és el mateix anul·lar l'últim dels buits, sí que seria un primer pas cap endavant per tenir en compte.

Gràfic diari de Siemens Gamesa

Noticias relacionadas

contador