mercados portada bolsamania analisis
11.239,30
  • 87,30
  • 0,78%

No podem dir que la correcció hagi arribat al final, de fet, no hi ha confirmació d'això a dia d'avui. Però el fet que l'últim buit alcista s'hagi emplenat parcialment és un detall que cal tenir en compte.

No ens enganyem, però encara és aviat per afirmar que la fase correctiva/correcció proporcional de les importants pujades prèvies des dels mínims de desembre ha finalitzat. La correcció em sembla encara petita. Però no és menys cert que els mínims de divendres passat (8.942) han servit per omplir, almenys parcialment, l'últim dels buits alcistes (8.910). Però això no vol dir que no es pugui omplir, o fins i tot tancar, al molt curt termini.

Entenem que la correcció el pot portar, fins i tot, cap a la zona dels 8.800 punts i qui sap si més avall. Però el més interessant del moment actual és que, si després de la correcció actual, aquest anés a reestructurar-se a l'alça de nou i superar l’important resistència dels 9.260 punts, només llavors podríem parlar d'una figura de volta (d'implicacions alcistes) per al preu a l'IBEX. Però mentrestant, tan sols estem davant un rebot fins a nivells de resistència molt importants i poc més.

ibex040219
Gràfic diari de l'IBEX 35

Noticias relacionadas

contador