broker709340
10.564,50
  • -122,70
  • -1,15%

El que ens ha quedat molt clar de l'últim moviment és que la resistència dels 9.260 punts està demostrant ser (per ara) un mur infranquejable. Però això no vol dir que haguem de tornar a mínims.

Els màxims de divendres passat (9.225) es van quedar a les portes de l’important resistència de la que hem estat parlant temps enrere: els màxims de novembre i de desembre als 9.260 punts. I aquí s'ha frenat. A les portes de la resistència. Però si tenim en compte que el rebot des dels mínims de finals de desembre és de l’11%, cal deixar la porta oberta al fet que en qualsevol moment es pugui ajustar/corregir les pujades prèvies sense que per a això canviï res. De fet, una correcció cap a la zona de suport dels 8.900 punts, on tenim un buit alcista, seria el mínim.

Ara bé, si després d'una potencial correcció durant les properes sessions l'índex fos capaç de reprendre la via alcista i superar la resistència dels 9.260 punts, tindrem una potencial figura de volta en el selectiu en forma de 'cap i espatlles' invertida. Estem parlant d'una correcció que d'alguna manera guardi proporcionalitat i que podria portar, abans de superar resistències, a nivells propers als 8.800 punts. De tota manera, estem parlant d'un potencial escenari que no està confirmat. Però que convé tenir-lo present. En qualsevol cas, la resistència que cal batre a curt termini sembla clara, que no és poc.

ibex300119
Gràfic diari de l'IBEX 35

Noticias relacionadas

contador